tisdag 5 januari 2010

Minst 12 nya gymnaster!! :-)

Vad kul det är att få skicka ut erbjudande om plats i vår förening - de har ju längtat så de små liven. Som det ser ut nu så blir det minst 12 st som kommer att få erbjudande. Bara jag får ett snabbt OK från en av ledarna så skickas de ut redan ikväll eller imorgon.

Tänk att det nästan tog 2 år för barnen att stå i kö - de som nu står först i kön anmälde sig våren 2008. Det finns faktiskt några som står före dem tidsmässigt i kön, men de är så unga att de får vänta minst 1 termin till, det går inte att ha för många små i samma grupp. De yngsta vi tar in är 4 år, men jag tycker allt att det är i yngsta laget - det får absolut inte vara för många 4-åringar i varje grupp, då blir det mest strul.

Fast så resonerar ju inte alla föräldrar!! Konstigt att en del inte kan se till helheten utan bara till sin lilla, lilla del.... Hela gruppen måste ju fungera, det funkar ju inte ifall 1 ledare hela tiden får ta hand om ett enskilt barn, då blir de andra lidande.

Jag kommer faktiskt ihåg en tidigare erfarenhet av detta. Vår dotter började på Funky Kids i barngruppen. Hon var inte mer än 4 år, men hon var så att säga gruppmogen och försökte göra så som ledarna visade.
MEN... hon slutade för att det var tråkigt!! och vad var det som var tråkigt då???

Jo, 3 st barn utmärkte sig enormt - de var inte still en sekund, vägrade lyssna på ledaren, sprang runt och gjorde allt annat än det som var meningen. Detta resulterade i att hela gruppen blev störd...
Hade det varit mina barn så hade jag tagit dem ur gruppen med en gång!! Inte fasen vill man förstöra för andra, men se det hade inte de andra föräldrarna någon känsla för... Vet inte riktigt vad de hade för förväntningar - barnpassning???
Barnen var i vilket fall inte mogna att göra något i grupp. Jag tycker att man kan testa 2-3 gånger, men blir det inte bättre så får man nog inse att ens barn inte är tillräckligt mogna och sluta komma!!! Eller hur??????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar