tisdag 26 januari 2010

Gemensamma dräkter??

Terminstarter ger alltid mycket administrativt arbete och eftersom vi dessutom har många andra bollar i luften så är det knappt man hinner med den här bloggen.

Men... det är inte bara besvär med allt arbete! Visst är det roligt att kunna göra något som förhoppningsvis ökar klubbkänslan och gemenskapen?

Vi letar dräkter :-)... För första gången i föreningens historia ifall jag inte är felunderrättad. Dels letar vi efter en avancerad tävlingsdräkt till de 3 grupper som kommit en bit, men vi letar även efter en billigare/enklare variant som kan användas till träning eller t.o.m. tävling för de mindre barnen.

När vi väl är ense om vilken vi vill ha (kanske Val 1, Val 2 etc) så ska vi i Styrelsen sätta oss ned och se hur vi ska kunna bidra med finansiering. Detta har visst heller aldrig gjorts tidigare - alla grupper har fått klara sig helt själva, vilket jag tycker är jättesynd.

Vi ska ju jobba tillsammans - eller hur??
Vi i Styrelsen vill stötta o hjälpa... fast vi har lite svårt att komma ut med budskapet eftersom vi inte pratar "gymnastikspråk" och inte heller har ryggsäcken med föreningens nuvarande arbetssättet "Klara dig själv".... När vi väl kommer fram med våra intentioner så blir de flesta förvånade och glada att vi tänker så... dvs. stöttning, gemenskap, tillsammans... Men!!??? Det är väl det som kännetecknar en förening eller hur???

Jag bara undrar.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar