fredag 12 februari 2010

Ett Sportlov närmar sig...

Ja - nästa vecka är det Sportlov.

I vår förening brukar det innebära att de yngsta inte tränar - många av gymnasterna är lediga och kanske t.o.m. bortresta med sina föräldrar. Det ger ju också en liten paus för de unga tränare vi har som har sin egen träning vid sidan om. Eller det är ju tvärtom - egen träning och ledaruppgiften vid sidan om.. :-)

Som vanligt springer tiden otroligt snabbt ... känns som om halva terminen redan gått, men det har den ju inte, i år ska vi ju träna hela maj ut..

Och nu är det dags att ta itu med föräldramötet för de som har barn i barngrupperna - vi har bokat in datum och förslaget med punkter skickas idag ut till ledarna för godkännande. Vi är 2 vuxna som ska hjälpa dem att hålla mötet - det är inte lätt för ungdomar i 15-16 års åldern att hålla ett möte med vuxna föräldrar - ni vet väl hur det brukar vara på föräldramötena i skolan?...
Där har inte alltid lärarna det så lätt med alla olika viljor och synpunkter som kommer fram - tänk er då att ställa en tonåring framför dem??

Nej - så kan man inte hantera våra unga ledare! Vi vuxna måste ta det ansvaret och driva dessa möten.. och nu är det dags!! :-)

Vi vill att vår förening ska vara en trevlig förening att vara ledare i - alla ledare ska få hjälp och stöd på det sätt som de behöver. De ska inte behöva lägga tid på att "runtomkringarbeten" som andra kan utföra - de ska ta hand om gymnasterna och deras utveckling ....

MEN!!! då krävs det att det finns vuxna även utanför styrelsen som ställer upp och axlar dessa arbetsupggifter....

Tjingtjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar