onsdag 17 februari 2010

Att visa tillhörighet - är det viktig?

Är det viktigt att visa sin tillhörighet till en förening/sammanslutning/grupp?

Ja, jag tror det - jag tror faktiskt att ifall man är med i en förening som kanske inte är socialt accepterad så "lider" man av att inte öppet kunna visa sin tillhörighet, det verkar ligga djupt nere i vår behovsskala. Kanske ligger behovet väldigt nära reptil-hjärnan som hanterar överlevnad och fortplantning?? Vem vet...

I vilket fall så är den där overallen, tävlingsdräkten otroligt viktig och nu har vi äntligen en gemensam tävlingsdräkt på plats i HGF :-).

Gårdagens styrelsemöte tog beslut om att köpa in dräkterna och hyra ut dem till våra gymnaster. Finansieringen klaras av dels genom hyran, men även en riktad lotteriverksamhet - intäkter från försäljningen av Trisslotter ska gå till att finansiera denna och kommande tävlingsdräkter. Det känns otroligt att vi lyckats komma fram hit - och våra ledare är jättenöjda. För att inte prata om hur det blir bland gymnasternas föräldrar när de får beskedet - det är en otrolig skillnad på att betala en hyra/termin än att köpa en dräkt som kostar ca 800 kr och som man sedan inte vet vad man ska göra med ifall man slutar efter 2-3 terminer.

Några som säkert oxå kommer att bli överlyckliga är våra gymnaster - dräkterna är så fina och de är bara våra - ingen annan förening har likadana!!

Nu syns det är det är VI som kommer - HGF!! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar