lördag 17 april 2010

Gymnaster är fantastiska !!!

UT-Riksfinal pågår som bäst i Umeå och ALLA lag är på plats!! För 2 dagar sedan var det t.o.m. prat om att ställa in tävlingen - många föreningar kommer ifrån södra Sverige och de hade planerat att flyga upp.

Igår pågick full aktivitet för att försöka hitta lösningar till alla som inte kunde ta sig upp. Vi i HGF hade redan beställt en stor buss för våra gymnaster och kollade med Umeå vilka som behövde hjälp. Pixbo i Göteborg blev de som vi " räddade" - de fick akut ringa in föräldrar som körde gymnasterna till Huskvarna och så fick de följa med våran buss upp. Andra klubbar hade fixat och trixat likadant - alla är en enda stor familj och vi lyckades! Alla ca 600 gymnaster finns nu på plats i Umeå.

I Umeå fanns det andra idrottshändelser som fick ställas in - en innebandymatch för ett lag på 14 st kunde inte ta sig upp och Umeå damlag i fotboll skulle visst spela mot Lyon, men de kunde ju inte ta sig dit. TV-teamet från SVT var visst redan på plats så det kanske blir gymnastik i rutan istället - håll korpgluggarna öppna!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar